Συνεργασια της εταιρειας «Ι.Κ. Αναστασοπουλος & Υιος Ο.Ε.» με τη Γεφυρα Ριου-Αντιρριου - Ποτοποιϊα ΚΡΙΝΟΣ - Ιωάννης Κ. Αναστασόπουλος

Συνεργασια της εταιρειας «Ι.Κ. Αναστασοπουλος & Υιος Ο.Ε.» με τη Γεφυρα Ριου-Αντιρριου

Print

Η εταιρεία Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Ο.Ε. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» σε συνεργασία με την Γέφυρα Ρίου -  Αντιρρίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 & 6 Ιουνίου 2010 παίρνει μέρος στην Δράση Κατά της Επιδείνωσης του (Κοινωνικού) Κλίματος προσφέροντας ένα μπουκάλι νερό στα διερχόμενα οχήματα από τα διόδια της Γέφυρας.

 

1 στους 5 ανθρώπους δεν πίνει καθαρό πόσιμο νερό. 6.000 παιδιά πεθαίνουν λόγω έλλειψης καθαρού νερού. Η εταιρεία Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Ο.Ε. έχοντας απόλυτη ευθύνη ότι λειτουργεί μέσα σε μια ζωντανή κοινωνία θέλησε να συμμετέχει σε μια δράση που θα μας φέρει πιο κοντά. Ο στόχος είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» και τα ποτήρια από την Γέφυρα να δημιουργήσουν μια μέρα σκέψης, πράξης, δροσιάς και ανθρωπιάς. Το καθαρό νερό ανήκει σε όλους μας - Είναι δικαίωμα μας. Η ανθρωπιά και η αξιοπρέπεια είναι αγαθά - Ας τα μοιράσουμε απλόχερα!!

alt alt

 

 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter