Η "ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - Ποτοποιϊα ΚΡΙΝΟΣ - Ιωάννης Κ. Αναστασόπουλος

Η "ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Print

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ A.E” είναι πάντα δίπλα στους νέους ανθρώπους, στον αθλητισμό και στον τόπο της. Έτσι αποφάσισε να στηρίξει τον Αιγιώτη Ποδηλάτη και Πρωταθλητή Ελλάδος Χρήστο Τσερεντζούλια.

Ο Χρήστος Τσερεντζούλιας βρίσκεται στον χώρο της ποδηλασίας από το 1997 και έχει κατακτήσει πάνω από 100 μετάλλια (τα 26 σε Πανελλήνια πρωταθλήματα),  8 Βαλκανικά  και  μία 6η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2005.  Έχει συνολικά 56 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας και είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ομαδικό Σπριντ για το 2017.

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ A.E” ενυδατώνει και αναζωογονεί τον Πρωταθλητή Ελλάδος Ποδηλασίας Σπριντ με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΚΡΙΝΟΣ”  κατά την διάρκεια των πολύωρων προπονήσεων του.  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΚΡΙΝΟΣ” είναι η κατάλληλη πηγή για την μεταφορά και την απορρόφηση όλων των θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται για την σκληρές καθημερινές 4ωρες προπονήσεις του στους δημόσιους δρόμους της Αιγιάλειας ή στο ποδηλατοδρόμιο.

Ο Χρήστος Τσερεντζούλιας επιλέγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΚΡΙΝΟΣ” γιατί προέρχεται από φυσική πηγή,  έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, και είναι κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο ενώ παράλληλα του προσφέρει όλα τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο) που χρειάζεται ο οργανισμός του.

Χρήστο κάνε μας περήφανους! Σε στηρίζουμε σε όλες σου τις προσπάθειες!

Φυσικό Μεταλλικό Νερο “ΚΡΙΝΟΣ”!
Mια σταγόνα Ελλάδα!
Πολλές σταγόνες Ποδηλασίας!


 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter