Βραβειο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011» για το Φυσικο Μεταλλικο Νερο «ΚΡΙΝΟΣ» - Ποτοποιϊα ΚΡΙΝΟΣ - Ιωάννης Κ. Αναστασόπουλος

Βραβειο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011» για το Φυσικο Μεταλλικο Νερο «ΚΡΙΝΟΣ»

Print

Στις 6 Ιουνίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης έγινε η 7η συνεχής απονομή των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011» από τον εθελοντικό οργανισμό «ecocity». Στην κατηγορία «Επιχειρήσεις» - Επικοινωνιακό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικού Χαρακτήρα βραβεύτηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» και η εταιρεία «Γέφυρα ΑΕ» για τη δράση «Ένα ποτήρι νερό στον διπλανό».

Για δύο ημέρες 5 & 6 Ιουνίου 2010 με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, η εταιρεία Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιος ΟΕ μοίραζε ένα μπουκάλι Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΚΡΙΝΟΣ» στους διερχόμενους οδηγούς από τα διόδια της γέφυρας «Ρίου - Αντιρίου», ενώ η εταιρεία «Γέφυρα ΑΕ» προσέφερε χάρτινα οικολογικά ποτήρια με ένα σύνθημα ευαισθητοποίησης και επαγρύπνησης σχετικά με το περιβάλλον.
Ένα βραβείο που τίμησε την συνεργασία των δύο εταιρειών και την προσπάθειά τους να προβληματίσουν και να κινητοποιήσουν τους συνανθρώπους μας τόσο για το περιβάλλον μας και την έλλειψη καθαρού πόσιμου νερού, όσο και για την ανάγκη να δώσουν μια ματιά στο διπλανό τους ή ακόμα κι ένα ποτήρι νερό.

Ευχαριστούμε τη «Γέφυρα ΑΕ» για τη συνεργασία της, το «ecocity» για την υπέροχη διοργάνωση και όλους εσάς!

 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter