Νέα - Ανακοινώσεις - Ποτοποιϊα ΚΡΙΝΟΣ - Ιωάννης Κ. Αναστασόπουλος

Νέα - Ανακοινώσεις

H "KΡΙΝΟΣ" ΣΤΟ 2ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Print

Thursday, 18 October 2018 08:52

H "ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε" συμμετέχει στο 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιγιάλειας την Παρασκευή 19/10/2018 με ομιλία του διευθύνοντα συμβούλου της Ιωάννη Αναστασόπουλου με θέμα "Ανάπτυξη μέσω εξαγωγών και σύνδεσης εκπαίδευσης με τοπικές επιχειρήσεις" στο Συνεδριακό Κέντρο "Πολύκεντρο" στο Αίγιο.


www.pelopevents.gr/2nd_conf_Aigialeia_program

 

 

H "ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ BC

Print

Wednesday, 17 October 2018 11:18

Η “ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε” με χαρά ανανέωσε την χορηγία της ως επίσημος προμηθευτής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για την αθλητική χρονιά 2018-2019.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΚΡΙΝΟΣ” αποτελεί την μοναδική επιλογή για τους αθλητές της ΑΕΚ καθώς τους χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα τους βοηθά να ανταπεξέλθουν στις ειδικές συνθήκες προπόνησης και διατροφής καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και είναι κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο.

Η “ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε” στηρίζει την βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ ΑΕΚ σε κάθε της αγώνα και προσπάθεια και της εύχεται καλή επιτυχία!!

 

 

 

 

 

 


 
 

Πρόσκληση σε τακτική συνέλευση

Print

Monday, 16 July 2018 11:16

Προσκαλούνται σε τακτική συνέλευση οι μέτοχοι της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «Ι.Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε.» με Αριθμός ΓΕΜΗ: 35739716000

Read more...

 
 

Η "ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Print

Thursday, 26 July 2018 10:46

Η εταιρεία “ΚΡΙΝΟΣ A.E” είναι πάντα δίπλα στους νέους ανθρώπους, στον αθλητισμό και στον τόπο της. Έτσι αποφάσισε να στηρίξει τον Αιγιώτη Ποδηλάτη και Πρωταθλητή Ελλάδος Χρήστο Τσερεντζούλια.

Read more...

 
 

Η «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε» ΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Print

Wednesday, 11 July 2018 08:54

Η «ΚΡΙΝΟΣ» - Ι.Κ.Αναστασόπουλος & Υιός A.Ε με 75 χρόνια στην εμφιάλωση αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών & φυσικού μεταλλικού νερού  έλαβε την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2018. Η τελετή έλαβε χώρα  την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» και διοργανώθηκε από την  New Times Publishing.

Read more...

 
 

OUZO KEFI GOLD SERIES has been awarded in IWSC

Print

Wednesday, 09 October 2013 14:33

Ouzo KEFI Gold Series has been awarded in the International Tasting Wine & Spirit Competition IWSC of London with Bronze Medal.

 

 

 

 

Read more...

 
 

OUZO KEFI Gold Series was presented on PACKAGINGOFTHEWORLD.COM

Print

Wednesday, 09 October 2013 14:12

Read more...

 
 

"A DROP OF GREECE"!

Print

Monday, 13 August 2012 13:20

"KRINOS" company decided to enclose Greece in a drop! A drop looks alike as a small life cycle! The production process is a life cycle itself . Raw Materials, Human Resources, Supplies. A chain that know to support and to be supported!

Read more...

 
 

Βραβειο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011» για το Φυσικο Μεταλλικο Νερο «ΚΡΙΝΟΣ»

Print

Tuesday, 07 June 2011 11:36

Στις 6 Ιουνίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης έγινε η 7η συνεχής απονομή των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2011» από τον εθελοντικό οργανισμό «ecocity». Στην κατηγορία «Επιχειρήσεις» - Επικοινωνιακό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικού Χαρακτήρα βραβεύτηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» και η εταιρεία «Γέφυρα ΑΕ» για τη δράση «Ένα ποτήρι νερό στον διπλανό».

Read more...

 
 

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ «ΚΡΙΝΟΣ»

Print

Monday, 14 February 2011 00:00

Η είσοδος της 3ης γενιάς στην εταιρεία Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Ο.Ε. έφερε μαζί της τον αέρα της ανανέωσης στη νέα συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΚΡΙΝΟΣ».

Read more...

 
 

Συνεργασια της εταιρειας «Ι.Κ. Αναστασοπουλος & Υιος Ο.Ε.» με τη Γεφυρα Ριου-Αντιρριου

Print

Monday, 14 February 2011 00:00

Η εταιρεία Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Ο.Ε. και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΚΡΙΝΟΣ» σε συνεργασία με την Γέφυρα Ρίου -  Αντιρρίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 & 6 Ιουνίου 2010 παίρνει μέρος στην Δράση Κατά της Επιδείνωσης του (Κοινωνικού) Κλίματος προσφέροντας ένα μπουκάλι νερό στα διερχόμενα οχήματα από τα διόδια της Γέφυρας.

Read more...

 
 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter