ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.Ε. - Ποτοποιϊα ΚΡΙΝΟΣ - Ιωάννης Κ. Αναστασόπουλος

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ A.Ε.

Δεκαετία του '90

Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος επικεντρώνεται για ακόμα μια φορά στον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών δυνατοτήτων της εταιρείας κάνοντας το 1996 μια επένδυση για την ποτοποιία που στοιχίζει 350.000.000 δρχ.

Το 1999, 1.000.000.000 δρχ. επενδύεται για την αγορά πλήρως καθετοποιημένων και αυτοματοποιημένων γραμμών παραγωγής με σκοπό τη δημιουργία
απόλυτα αποστειρωμένου περιβάλλοντος εμφιάλωσης. 'Ετσι, η "Ι.Κ.Αναστασόπουλος & Υιος Ο.Ε." διαθέτει στο κοινό ένα απόλυτα ασφαλές προΐόν υψηλών προδιαγραφών επιτυγχάνοντας το πρώτο δαχτυλικό αποτύπωμα πάνω σε μια φιάλη ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ "ΚΡΙΝΟΣ" να είναι του τελικού καταναλωτή!

Το νερό
«ΚΡΙΝΟΣ» αναγνωρίζεται σε Φυσικό Μεταλλικό Νερό και ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος έχει πια καθιερωθεί στον κλάδο των εμφιαλωτών σαν ένας εξαιρετικός γνώστης και πρωτοπόρος των παραγωγικών διαδικασιών. Δραστηριοποιείται κλαδικά και πετυχαίνει να οργανώσει όλους τους εμφιαλωτές νερού κάτω από μια συλλογική ομπρέλα.

Στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εμφιαλωτών Νερού(Π.Ε.Ε.Ν.) διατελεί ακόμα πρόεδρος από την ίδρυση του, μέσα από τον οποίο κατάφερε μαζί με τους συναδέλφους και κρατικούς οργανισμούς να συγγράψουν το εγχειρίδιο-πρότυπο για τη δημιουργία των σύγχρονων εμφιαλωτήριων νερού που ισχύει ακόμα και σήμερα.


Η "
Ι.Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε" από το 1999 λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΝ ISO 22000:2005.

Το 70% των παραγόμενων προϊόντων εξάγεται σε χώρες της Ε.Ε. και της Μέσης Ανατολής.
Η "Ι.Κ. Αναστασόπουλος & Υιός Ο.Ε."-ΚΡΙΝΟΣ είναι η μόνη αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία που συνδυάζει 3 κλάδους παραγωγής και εμφιάλωσης:
-Αναψυκτικά & Αεριούχα Ποτά
-Οινοπνευματώδη Ποτά
-Φυσικού Μεταλλικού Νερού.

 

 

Δεκαετία 40 - Δεκαετία 50 - Δεκαετία 60 - Δεκαετία 70 - Δεκαετία 80 - Δεκαετία 90

 
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter